DATO: 30.10.2012 / KLOKKESLETT: 17:49

1 kommentar(er)

Heii! Beklager dårlig blogging i helgen, hadde jo mn på besøk, så planen var mye blogging, men som dere sikkert har skjønt gikk den planen i dass. Hahah! Jeg tok ikke mye bilder, og de bildene jeg tok fra helgen var egentlig ikke bra, men vet Martine har noen bilder! Så kanskje hun legger de ut! I går våknet jeg til 30 cm. snø ca! Så nå er byen snøkledd! Egentlig skulle jeg vært på trening, men jeg og Hedda bestemte oss får å droppe det pga. hun hadde samtale, jeg hadde prøve og det kaldt, og helt mørkt. (allerede!!) Så burde jeg egentlig ta å øve på prøve i stede får å blogge, men fikk så lyst, alt utenom prøve pugging, hahah! 

 Samfunnsfagprøve om Lov og Rett, Kriminalitet. "Gøøøy!" Men nå er det mat! 

har dere prøve i morgen? 

vk
DATO: 25.10.2012 / KLOKKESLETT: 16:14

2 kommentar(er)
Det snødde i dag! Var helt sånn snøstorm, da skolen slutta og da jeg gikk hjem! Så måtte ut og ta litt bilder av snøen, men så ble de ikke så fine likevel, heheh. I dag har jeg vært på renseriet, fy som det stinka!! Hahah, ok. Var ikke så ille. Etter det hadde vi bare fag, der vi jobbet med en innlevering og et engelsk prosjekt for det som interesserte i å vite det! ;-) Har nok egentlig en veldig kjedelig kveld i møte, har to prøver i morgen pluss en norsk skrivetime, tror vi skal skrive en artikkel! Hater deeeeet! Også må jeg rydde litt, får besøk i morgen, hvem får dere vite senere... Ha en fin ettermiddag, kveld whatever dere ♥ 

har det snødd hos dere i dag? 

vk
DATO: 24.10.2012 / KLOKKESLETT: 17:57

1 kommentar(er)

hva synes dere?

-mn
DATO: 23.10.2012 / KLOKKESLETT: 19:12

1 kommentar(er)


Hatt en egentlig god, litt travel dag i dag! Skolen var kjedelig, men det var vel ingen nyhet? Men etter skolen dro jeg på trening med Hedda, vi tok "turen" opp til hoppbakken, det var skikkelig tungt å gå opp trappene, men god trening var det! Elsker følelsen etter trening! ♥ Så da jeg kom hjem igjen, følte jeg veldig får å lage en god, deilig smoothie! Jordbærsmoothie! Legg merke til det øverste bildet, hahha er et lite hjertet der... Kuuult! Heheh ♥ Resten av kvelden kommer jeg sikkert til å være på pcen - skype får å prate med venner resten av kvelden! HAHAH. Ha en herlig kveld videre! ♥

lagd deg smoothie i dag?

vk
DATO: 22.10.2012 / KLOKKESLETT: 13:20

0 kommentar(er)

tok noen høst bilder av inka i går! elsker fargene i bladene! 

hva syntes dere om bildene? 

vk
DATO: 21.10.2012 / KLOKKESLETT: 20:34

0 kommentar(er)

Hejj!

I går så var det bursdagsfeiring til Thale og Lene, som var kjempe koslig! Vi spise pizza og kaker, noe som kanskje interesserer dere veldig. - Hahah! Også gjor vi en slags lek som kalles "funny bunny/chubby bunny som var å få flest mulig marshmellows i munnen og klare å si funny bunny/chubby bunny, hahha. 


// bursdagsbarnaaaa, lol ♥ 


// partyyy


// hedda jentami! ♥


// hahah, vi fant ut vis vi stirra lenge nok så "rørte" taket på seg, LOOOOL xd 

// folkaaa ♥ 

hva gjor dere i går? 

vk
DATO: 21.10.2012 / KLOKKESLETT: 19:23

1 kommentar(er)

Hellu! 

siden Vendelin ville jeg skulle lage et Tyrkia innlegg så gjør jeg det nå.

Jeg dro 7.oktober og ble til 14.oktober. Vi var i Alanya på et hotell som het Alayie Kleopatra Hotel. Vi var på båttur, hadde underholdning hver kveld på hotellet, badet i middelhavet, gikk på bazar(et slags marked), shoppet o.s.v..

Hvis dere lurer på noe så bare spør, imens så legger jeg ut noen bilder jeg tok nedi der :-)


legger nok flere bilder ut senere, imens så kan dere se på disse !

skal lage flere innlegg, men poster senere:-)

-mn

 
DATO: 18.10.2012 / KLOKKESLETT: 17:31

1 kommentar(er)

Heii

Jeg må vel bare starte å skryte av bloggingen min, neida. Den har vært forferdelig, jeg og Martine burde starte igjen - begge 2 samtidig. Ellers har jeg hatt en helt vanlig, kjedelig skoleuke. Men i morgen er det helg! Endelig! I morgen er skolen drar jeg til søte Hedda, vi skal på shopping får å kjøpe bursdagsgaver til en bursdag på lørdag. Noe som blir kjempe koslig! ♥ Little Mix, hørt om dem? Jeg syntes hvertfal de er kjempe flinke! ♥ Resten av torsdagkvelden går nok til rydding av rommet, det er klær overalt, helt seriøst. Hahah. Forsatt god torsdag! ♥

vk
DATO: 17.10.2012 / KLOKKESLETT: 19:18

0 kommentar(er)hva syntes dere om bildet?

unnskyld for dårlig blogging, men må finne blogglysten igjen. Heheh. Pluss har tatt veldig lite bilder i det siste.. 

vk
DATO: 17.10.2012 / KLOKKESLETT: 17:27

0 kommentar(er)

Hellu! orket ikke å blogge i Tyrkia, gjorde nesten noe der hele tiden så da hadde jeg nesten ingen krefter til å blogge, var så sliten... uansett, skal legge ut bilder og skal kanskje lage en liten video derfra ;)

nå skal dere få lov til å få se en video jeg lagde av meg for, tjaa 2-3 uker siden eller noe, men glemte å poste den .. uansett, her er den! beklager at jeg er så rar, hahaha.

 

hva synes dere?

-mn
DATO: 08.10.2012 / KLOKKESLETT: 16:57

1 kommentar(er)

Hallo! Kom frem sånn cirka 4-5 tiden på hotellet her igår, utrolig fint:-)
Nå sitter jeg på ballkongen og slapper av litt. Guuud så fine gutter det er her! Var på kleopatra beach istad og så mange fine 'vakter'. Bra jeg hadde på meg mørke solbriller så de ikke så at jeg stirra. Vannet er utrolig godt, sola steker og familien er glad;-)
Skal prøve å blogge litt mer her, har tatt fine bilder av stranda men de er på kameraet og jeg er på ipaden men jeg kan bare legge ut bilder fra ipaden;)

Ellers, ha en fin høstferie for dere som har det.
-mn
DATO: 06.10.2012 / KLOKKESLETT: 16:37

8 kommentar(er)


bikbok/ 125 kr


bikbok/ 2 for 99 kr


bikbok/ 2 for 99 kr


bikbok/ 199kr

Da har jeg kjøpt litt klær til syden, glemte å ta bilde av 3 truser jeg kjøpte idag, men det går vel greit. Elsker skoene! dere har vel kanskje sett en annen blogger som har sånne? auroramohn. De kosta egentlig 499 men de var på salg for 199! for et kupp!

Nå skal jeg slappe av og snart begynne å spise litt godis. Kan hende jeg blogger litt i Tyrkia, tenkte å ta med ipad og jeg skal selvfølgelig ta masse bilder med speilrefleksen når jeg er der!

ha en fin høstferie hvis dere har den nå:-)

-mn
DATO: 04.10.2012 / KLOKKESLETT: 21:00

1 kommentar(er)

ja.. det er vanskelig å finne på! uansett så hei! vet egentlig ikke hva jeg skal blogge om, tenkte egentlig bare å teste den nye funksjonen til blogg.no!! den er superkul, hvis eks. du vil poste et innlegg senere så går du nederst i innlegget og ordner tiden der, kult ikke sant?


bare fant et bilde av meg, btw det ligner egentlig ikke på meg! 

btw, nå har Vendelin høstferie og imorra får jeg det og! eller altså neste uke da haha, på søndag så drar jeg til tyrkia og blir der til søndag, så tror ikke jeg får blogga da.. kanskje jeg blogger på flyplassen eller flyet eller på hotellet eller noe med mobilen, gidd hvertfall ikke å ta med pc, vi får se... :-) 

(forhåndsskrevet innlegg, nå spiser jeg sikkert og bare er på pc'en)

Har du høstferie?

-mn

Design av

hits