DATO: 30.09.2012 / KLOKKESLETT: 00:05

3 kommentar(er)

Heyhey! lenge siden sist må jeg si! skulle bare si at på torsdag så kjøpte vi oss en liten valp. Vi har bestemt oss at han skal hete Benni. Han er en renraset chihuahua. Benni er utrolig leken og søt! han er til å dø for.

Sånn ser han ut, ser litt trist ut da men, haha.

hvis det er noe dere lurer på angående han, så bare skriv i kommentarfeltet :-)

-mn
DATO: 21.09.2012 / KLOKKESLETT: 20:57

20 kommentar(er)

matteprøven i dag gikk dårlig.. ikkeno mer å si om det. Jeg kjedet meg i dag så da bestemte jeg meg får å bake cupcakes... passe vellykket, er ikke en sånn prooo baker.. som dere kanskje ser


// frostiing


// måtte bruke pose i stede for sånn greie til å fikse/ ta på... er ganske god til å forklare som dere kanskje skjønner ;)) noot.// cupcakes... hahah nå ser dere hvor dårlig jeg er til å fikse frostingen... frostingen så faktisk litt ut som marshmallow(?) eller hva??

mest sannsylig drar jeg en liten tur til fjellet i morgen til søndag, så da blir det 0 blogging... Skal se om jeg rekker å blogge før vi drar.

har dere bakt i dag? 

vk
DATO: 21.09.2012 / KLOKKESLETT: 07:40

11 kommentar(er)

OMGG! ♥ LoveLove! 

Sangen kom ut i går, noen "lekka" den... Men herregud! Jeg var døøød i hele går! LOOOVEEE. ♥ 

liker dere one direction eller har hørt sangen?

vk (dette innlegget er forhåndsskrevet, nå stikker jeg mest sannsynlig på skolen) 
DATO: 20.09.2012 / KLOKKESLETT: 18:37

5 kommentar(er)
topp&bukse//cubus vest//gina tricotsorry for 0 oppdatering i går... Orket liksom ikke... Beskjærte ansiktet, hadde noen fæle uttrykk... Men nå går resten av kvelden til mattepugging, har nemlig prøve i morgen. :-( 

hva syntes dere om outfiten?

vk
DATO: 18.09.2012 / KLOKKESLETT: 20:09

8 kommentar(er)

nå har jeg vært forskjøla helt siden vi startet på skolen, eller etter Mallorca turen. Har blitt verre i det siste... Er så dritt lei av å være syk! Føler at jeg ikke for gjort mitt beste på skolen og fritid... Nå har jeg en sånn "dott" i øret mitt... hørt det før? Hahah... føles som jeg ikke hører en dritt i det ene øret, at jeg har en super rar stemme, hahah! Hoster en del, får sånne "hosteanfall" eller hva man kaller det, men det mest irriterende er at jeg har helt tett nese... Ikke gøy å være syk altsååå! Men er ikke så syk at jeg må være hjemme.

I dag har jeg hatt en helt vanlig, kjedelig skoledag. Skjedde ikke noe spesielt, men i morgen har vi orienterings-dag. Tror det skal gå greit i forhold til forskjølelsen min 


gammelt bilde fra Mallorca, savner varmen!! ♥ 

er dere forskjøla?

-vk
DATO: 17.09.2012 / KLOKKESLETT: 16:12

10 kommentar(er)

Skal på trening om 20 minutter! Dans! Liten oppdatering... Vi snakkes søtinger! ♥ 


dårlig kvalitet på det siste bildet, iknoow. Men nå må jeg stikke! 

skal dere på trening?

vk
DATO: 16.09.2012 / KLOKKESLETT: 17:59

9 kommentar(er)


Jeg har 2 essie neglelakker som er favoritter blant neglelakkene mine! Elsker lyse farger! 

kom hjem fra en super leirskole på fredag! har kost meg så mye! Blir utrolig kjett med vanlig skole igjen i morgen... Men, heheh, jeg tok ikke med kameraet ditt, så det ble bare ett par mobilbilder som jeg ikke legger ut (bare vennebilder...) , skal se om det dukker opp noen bilder på facebook fra turen, så kanskje jeg poster ett eget innlegg om det! 

har dere essie neglelakker?

-vk
DATO: 08.09.2012 / KLOKKESLETT: 12:13

9 kommentar(er)

Hahah, forskjellen mellom bilde er at jeg roterte det på en måte... Ble litt dårlig kvalitet på bloggen. Tok bildet da jeg var i Mallorca og redigerte det for en stund siden. Må innrømme at jeg ble fornøyd... :-) Men nå må jeg komme i gang med pakking til leirskolen på mandag! ♥ Senere i dag drar jeg en liten tur til Elverum til i morgen! Blir digg og se Martine igjen!! ♥♥ 

hva syntes du om bildet?

vk
DATO: 07.09.2012 / KLOKKESLETT: 19:28

4 kommentar(er)

Hei ♥ Fikk en pakke fra Nelly igår. Guess what! Pumps! Har ønsket meg det så lenge, og har sett på det lenge og igår kom de! De er kjempe høye, så må "gå dem til", klarer ikke å gå vanlig - hahahah. Og bittelitt store, men samma det! De er fine for det om! 


♥♥♥♥

Elsker dem!! ♥ 

har dere pumps?

vk

Design av

hits